Bibeln

مغلق
صورة العضو الرمزية
أبو يونان
المدير الفني
المدير الفني
مشاركات: 3210
اشترك في: الجمعة مارس 13, 2009 5:36 pm
اتصال:

Bibeln

مشاركة بواسطة أبو يونان » الأحد مارس 29, 2009 5:53 pm

Bibeln
Att läsa bibeln
[left]Att vara utan bibel är att vara utan vatten. Lika mycket som din kropp behöver vatten likaså behöver din själ vatten.
Vill man leva i sanningen måste man alvarligt söka sanningen. Det är människans uppgift att ta sina frågor på största allvar och inte kasta bort dem. När man ser hur komplicerat allting är som till exempel i det biologiska livet, då kan man inte låta bli att fråga sig vilken sorts intelligens som ligger bakom alltsammans.
Allt talar om existensen av skaparen. De som tror på slumpen är enklare sätt då lata att söka sanningen eftersom slumpen är tom. Pennan kan inte skriva ord i pappret av sig själv utan endast den som äger pennan.
Allting i livet har en mening och vi finner det om vi söker svaret. Gud har avslöjat sitt skriftliga nedslag i gamla och nya testamentet. Gud har låtit människan känna honom steg för steg.
Jesus blev själv en människa för att han vill dra alla människor till sig och förena dem med Kristus. Gud är unik och hans historia med människan är också unik. Gud närmade sig människan och i Jesus Kristus liv, lidande, död och uppståndelse har han sagt allt.
Jesus är Guds ord, han har inget annat ord att ge oss. Han har sagt sitt ord en gång och det är upp till var och en som tar emot ordet.
Gud säger – tar du emot min son tar du också emot mig.
Jesus kom till oss och lämnade sitt ord, den heliga bibeln. Söker du Jesus finner du honom i bibeln.
Vi förstår idag bättre en tidigare generationer. Om vi idag glömt något av evangelierna så kommer den nästa generation att upptäcka den.[/left]

[/size]

[left]Noterade[/left]
صورة
صورة

مغلق

العودة إلى ”Svenska forum“